30 Mart 2010 Salı

Beyler İçin Hanımlara İç Çamaşır Alma Kılavuzu - 1

Eğer daha önce bir kadına iç çamaşırı almaya çalışmış bir erkekseniz bilirsiniz ki kadınların iç çamaşırları aynı kendileri gibi karmaşıktır. İç çamaşırları ilgili bir çok yeni ve size anlamsız gelebilecek terim ve isme rağmen partnerinize iç çamaşırı almak sizin için içinden çıkılmaz bir bilmeceye yada sıkıntı verici bir hadiseye dönüşmesin. Kendinizi şekerci dükkanında kaybolmuş bir çocuk gibi hissetmek istemiyorsanız size vereceğim kısa, basit ama faydalı faydalı olduğunu düşündüğüm tavsiyelere kulak kabartın.


Ölçüler


Partnerinize uygun gelecek iç çamaşırı satın almak için yola düşmeden yada internette surf yapmaya başlamadan, partnerinizin ölçülerini bilmelisiniz. Eğer partnerinizin iç çamaşırı ölçüleri konusunda sadece bir fikriniz var ise, sonradan yaşayacağınız problemlere hazırlıklı olun. Peki problem yaşamaktan nasıl kurtulacaksınız? Onun bir sütyenini bulun ve numarasını konrol edin. Sütyen numaraları A ile DD arasında değişir. Bu harfler kup yani göğüs ölçüsünü ifade eder. Sütyende birde numara göreceksiniz. Bu numarada 70 ile 100 arasında olup sütyenin bedenini ifade eder. Başka bir ifade ile partnerinizin meme altı çevresinin ölçüsünü. Partnerinizin diğer iç giyimlerinde ise XS ile XXL arasında bir ölçü yazdığını farkedeceksiniz. Bu ise onun genel beden beden ölçüsü olacaktır.


Eğer partnerinizin iç çamaşırlarına ulaşma şansınız yok yada bu işi gizli yapma fikri hoşunuza gitmiyor ise ona açıkça ölçülerini sorabilirsiniz. Ona sürpriz yapmak istiyorsanız yada ölçüsünü sormak sizi utandıracaksa esnek malzemelerden üretilmiş babydoll veya kombinazonlar sizin için en doğru tercih olacaktır.


Unutmayın ki dantel gibi süsler çok şık ve seksi olabilir. Ama partnerinizin bu tip süslemelerden hoşlandığından emin değilseniz alacağınız iç çamaşırında bunların ölçülü kullanılmış veya hiç kullanılmamış olmasını tercih edin. Renk olarak onun favori rengini yad içerisinde büyüleyici (veya seksi) olacağını düşündüğünüz renkleri seçin. Eğer renk konusunda çok kararsız kalırsanız unutmayınki siyah her zaman için sizi mahçup etmeyecek ve seksi bir renk seçeneğidir.


Aşağıda birkaç tip iç giyimi size kısaca tanıtmaya çalışacağım. Bunların herbirine ileride belki birer yazı ayırabilirim. Şu an siz beyler için üzerlerinden kısaca geçip, resimler ile yazımı renklendirmeye çalışacağım.


TANGA




Vücutları ile barışık olup özellikle pürüzsüz göbek ve bacak aralarını sergilemekten hoşlanan kadınlar "tanga" içinde gerçekten muhteşem görünürler. Ancak "tanga" lar, popülerlikleri çok yeni sayılsa dahi, birçok kadın için neredeyse sıradan bir iç çamaşırı haline çoktan geldi. Bazı kadınlar "tanga" larını diğer iç çamaşırlarından daha rahat bulduğu için gündelik yaşamlarında kullanmaktalar. Partnerinize tanga alırken şunu göz önünde bulundurun. Bu "tanga" yı gündelik hayatında da kullanacak mı yoksa alacağınız "tanga"yı sadece ikiniz arasındaki özel anlarda mı giyeceyek? Bu sorunun cevabı satın alacağınız "tanga" nın malzemesini doğru seçebilmeniz için önemli. Alacağınız "tanga", partneriniz tarafından gündelik olarakta kullanılacak ise pamuklu ve likralı bir "tanga" uygun olacak iken, sadece özel kullanım için saten ve dantelli modeller tercih edilebilir.




G-STRING






“G-String” ler belkide tüm iç çamaşırları içinde kadını en seksi gösterenlerden biridir. Eğer partneriniz cinsel anlamda macerayı seviyorsa ona gözünüz kapalı bir "G-string" alabilirisiniz. “G-string” ler "tanga" lara çok benzerler. Farkları ise "tanga" nın arka kısmındaki ince şeridin yerini “G-string” lerde sadece incecik bir ipin almasıdır.



BABY DOLL





“Baby doll” ler kısa, kolsuz geceliklerdir. Bir mini elbise gibi bacakların diz üstü kısımlarına kadar inerler. Çoğunda kadın göğsünü ön plana çıkartmak için tasarlanmış kuplar vardır. Partneriniz bir “baby doll” içerisindeyken, onu sadece uyurken hayal edebileceğiniz kadar masum yada ikinizi de uyurken hayal dahi edemeyeceğiniz kadar erotik ve seksi görünebilir. “Baby doll” ler genelde bağcık, büzgü, düğme, fiyonk ve kurdelelerle süslenir ama her durumda da seksi ve şıktır. “Baby doll” ler genelde alt çamaşırı ile birlikte satılırlar ve bütün vucut tiplerine uygudurlar.


KOMBİNEZON






"Baby doll" lerden daha uzun olan "kombinezonlar " A sınıfı seksi geceliklerdir. Genelde diz hizasına kadar uzundurlar. Tipi ne olursa olsun "kombinezon" lar her tip vucut ile mükemmel uyum sağlarlar. Özellikle vucudundan çok ta memnun olmayan, yatakta utangaç ve sizi biraz uğraştırmaya niyetli hanımlar için çok uygundurlar. Yatak odsasında sıcaklığın artmasına yardımcı olurken bazı fazlalıkları da çok iyi gizlerler.


KORSE




"Korse" ler adeta kadınları kum saatine benzetirler. Beli ince gösterirken dikkati kadının göğüslerine ve kalçalarına çekerler. "Korse" ler dardır, arkaları ip ile örülüdür ve göğüsleri yukarı kaldırması için sert malzemeden üretilirler. Bu yüzden kesinlikle günlük kullanıma uygun değillerdir. Bazı kadınlar korse ile birlikte jartiyerli çorap gibi şeyler giymeyi severler.


KAMİSOL 




"Kamisol" ler, bol ve bel hizasına kadar uzun bluzlardır ve aslına bakarsanız iki işe yarayabilirler. Uygun bir alt ile iç giyim gibi yada gömleğin altına dar bir bluz gibi...


TEDDY




“Teddy” ler basitçe ifade etmek gerekirse kamisol ve külotun birleştiği, tek parçadan oluşan bir çeşit iç giyimdir. Birçok çeşidi olan “teddy” ler genelde düz ve bol olurlar. Normal gecelik gibi kullanılabildikleri gibi, seksi iç çamaşırlara da dönüşebilirler.


ÇORAPLAR






Konu "çorap" olunca lafı pe uzatmaya gerek yok. Tek yapmanız gereken doğru malzemeden üretilmiş, deseni ve şekli hoşunuza gidecek olan çorabı seçmek. Günlük kullanıma da uygun olacak yün Ya da pamuklu çorapları seçebilir, yada ortamı biraz daha ısıtacak naylon veya ipek çoraplar alabilirsiniz. Jartiyeri ile beraber jartiyer çorapları birçok kadında, özelliklede bacak arası düzgün olanlarda çok seksi görünecektir. Birde ülkemizde çok yaygın olmamakla birlikte kullanımı rahat ve göze çekici gelebilecek vucüt çorapları var. Demekten bir zarar gelmez değil mi?


JARTİYER






Jartiyerler, jartiyer çoraplarını tutmak üzere tasarlanmışlardır. Belinize taktığınız elastik malzemeden üretilmiş jartiyerden sarkan bağlar jartiyer çorabına tutturulur. Jartiyerler asıl amaçları çorapları tutmak olsa da günümüzde seksi iç giyim çeşitleri olarak karşımıza çıkmaktadırlar. Bir sütyen, tanga ve jartiyer çorabı ile takım olarak harika bir hediye olabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder